Tenis Stołowy - Czy przeszkadzają wam okrzyki w trakcie gry ? np. cio itp.
|
|
19-10-09 13:14:40 - Czy przeszkadzają wam okrzyki w trakcie gry ? np. cio itp. |
| Tak jak w temacie. Czy okrzyki przeciwników was deprymują, czy zachęcają do walki? |
|
|
29-10-09 18:02:56 - Re: Czy przeszkadzają wam okrzyki w trakcie gry ? np. cio itp. |
| jeśli są to głupie komentarze w moją stronę to naprawdę odechciewa mi się grać. |
|
|
01-11-09 15:37:42 - Re: Czy przeszkadzają wam okrzyki w trakcie gry ? np. cio itp. |
| mnie motywuja...nie wiem czemu ale tak jest.. Jak ktos probuje cie obrazic albo zdeprymowac pokaz mu ze jestes lepszy.....i wygraj. |
|
Swidnicki-Klub-Biegacza-Hermes |
09-11-09 15:57:50 - Re: Czy przeszkadzają wam okrzyki w trakcie gry ? np. cio itp. |
| Nie mam pewności czy autorowi tematu (przemoth) do końca chodziło o pokrzyki na drugiego zawodnika lub uwagi w stosunku do niego? Osobiście zrozumiałem, że sprawa dotyczy okrzyków wydawanych przez zawodników grających w tenisa lub boksie, którzy przy okazji wypuszczania oddechu wydają różnorakie dźwięki. Powiem szczerze, że grając z takim zawodnikiem lub będąc kibicem obserwującym taką grę w pewnym stopniu może to przeszkadzać jednak należy wtedy skoncentrować się na grze i odgłosy takie przestają być dokuczliwe, bo człowiek przestaje je słyszeć. |
|
|
08-12-09 14:36:04 - Re: Czy przeszkadzają wam okrzyki w trakcie gry ? np. cio itp. |
| nie wiem czy chodzilo przemothowi o mimowolne okrzyki podczas wysillku, raczej o okrzyki pokazujace nadmierna pobudliwosc i radosc po wygranej akcji.... |
|
|
08-12-09 23:15:46 - Re: Czy przeszkadzają wam okrzyki w trakcie gry ? np. cio itp. |
| Tak to jest, że najlepiej kogoś obrażać, a samemu nie umie się grać ;) Kultura osobista niektórych ludzi przeraża. Fakt, oprócz nie przejmowania się, nalezy pokazać na co nas stać ! |
|
|
15-04-10 10:31:15 - Re: Czy przeszkadzają wam okrzyki w trakcie gry ? np. cio itp. |
| mnie motywują jeżeli to nieobrażliwe słowa ;-))) |
|
|
29-07-11 17:14:41 - Re: Czy przeszkadzają wam okrzyki w trakcie gry ? np. cio itp. |
| Mnie okrzyki motywują! Adrenalina się podnosi a efektywność gry wzrasta :D |
Chcesz wziąć udział w dyskusji? Wystarczy, że się zalogujesz na swoje konto, jeśli jego nie posiadasz możesz je utworzyć.