Siatkówka - Co sądzicie o obecnym sezonie Plus ligi
|
|
16-10-09 22:27:55 - Co sądzicie o obecnym sezonie Plus ligi |
|
czy uważacie że obecny sezon siatkarskiej plus ligi mężczyzn będzie stał na wyższym poziomie niż ostatni? moim zdaniem tak....czekam na wasze opinie. Krzychu |
|
|
18-10-09 08:05:45 - Re: Co sądzicie o obecnym sezonie Plus ligi |
|
Uważam, że obecny sezon Plus Ligi będzie bardzo ciekawy. Drużyny do samego końca walczyć będą zarówno o mistrzostwo Polski jak i o utrzymanie. Poziom ligi podnosi się każdego roku i staje się bardziej atrakcyjny. Obcokrajowcy, którzy grają w obecnym sezonie w nszej lidze są wyróżniającymi się zawodnikami swoich drużyn. Leszek |
|
|
18-10-09 10:58:43 - Re: Co sądzicie o obecnym sezonie Plus ligi |
|
no na przyklad wczorajszy (17 pazdziernika) mecz pomiedzu Skra a Rzeszowem pokazal ze poziom sie wyrownuje.... Wygrana 3:2 Skry pokazala ze łatwo obronic tytulu nie będzie , a pasjonujaca walka o mistrzostwo polski toczyc sie bedzie do konca sezonu... Ja osobiscie kibicuje beniaminkowi z Wielunia.... ktory pokazal sie z bardzo dobrej strony w meczu poprzedniej kolejki ze Skra. |
|
|
21-10-09 07:59:55 - Re: Co sądzicie o obecnym sezonie Plus ligi |
| Ja też jestem za PAMAPOLM SIATKARZ z Wielunia. Chłopaki przegrali ze Skrą na początku, ale dobrze grali i w setach dużo im nie brakowało. Ostatnio 3:0 wygrali z Olsztynem i myślę, że mają chęci namieszać w Plus Lidze! |
|
|
23-10-09 15:18:02 - Re: Co sądzicie o obecnym sezonie Plus ligi |
| w Wieluniu gra sporo moich znajomych i naprawde kibicuje im z calego serca....Chlopaki walcza , i daja z siebie 110 %, moze dlatego ze nie gwiazdorza i nie zarabiaja po kilkadziesiat tysiecy pln, ciekawe co? |
|
|
24-10-09 16:02:40 - Re: Co sądzicie o obecnym sezonie Plus ligi |
| Chciałbym, żeby Wieluń się utrzymał a z punktu marketingowego dobrze byłoby, żeby Skra tytułu nie obroniła... Jeżeli naszpikowana gwiazdami Skra polegnie w tym sezonie a wygra inny klub wtedy opinia o naszej lidze będzie bardziej pozytywna. Tzn. że mamy ligę wyrównaną, emocjonującą, a co za tym idzie sytuacja ta spowoduje napływ kolejnych świetnych graczy do Polski |
|
|
30-11-09 21:56:40 - Re: Co sądzicie o obecnym sezonie Plus ligi |
| Mecz Delecty ze Skrą był dla mnie zaskoczeniem. Niespodziewanie lider - zespól z mojego rodzimego miasta Bydgoszczy przegrał ze Skrą. Co gorsze nie objął prowadzenia w żadnym z setów. Mecz przegrany, na swoim boisku i przy swojej publice. Trudno porazki też się zdarzają. Miejmy nadzieję, że nie będzie to zbyt częste ;) |
|
|
04-12-09 14:36:51 - Re: Co sądzicie o obecnym sezonie Plus ligi |
|
franku drogi franku.... dziwne? Mysle ze SKra byla fawarotyem tego spotkania, z calym czacunkiem dla Delecty :) |
|
|
05-12-09 17:11:34 - Re: Co sądzicie o obecnym sezonie Plus ligi |
| Niestety zdarzają się i dni słabe, kiedy nawet "najlepszym" nie wychodzi. Co do spotkania - poziom był naprawde niski, to jak grali Bydgoszczanie zaskoczyło nie tylko Franka :P Skra po prostu grała swoje ;) |
|
|
08-12-09 02:37:42 - Re: Co sądzicie o obecnym sezonie Plus ligi |
| Hah, grała o niebo lepiej niż Delecta... Czy Skra była faworytem - hmm nie powiedziałbym tym bardziej, że Bdygoszczanie grali na swoim "terytorium" co nie stanowiło najmniejszej przeszkody dla Skry;) Trudno, bywa i tak. Czekamy na nastepny mecz ! |
|
|
08-12-09 14:25:23 - Re: Co sądzicie o obecnym sezonie Plus ligi |
| no a co o ostatnich meczach skry powiedzice? Dwa razy w plecy po 3:2 .. najpierw lidze mistrzow , potem ze sredniakiem z Warszawy, czyzby kryzys? |
|
|
09-12-09 23:10:44 - Re: Co sądzicie o obecnym sezonie Plus ligi |
|
Takiego meczu oczekiwali kibice Skry Bełchatów po swoich siatkarzach. Podopieczni Jacka Nawrockiego pokonali Radnickiego Kragujevac 3:0 (25:20, 25:21, 25:21) w meczu 2. kolejki Ligi Mistrzów. Chyba nie :P Dziś wygrali. Więc myślę, że sie podniosą. No chyba że to tylko chwilowe. |
|
|
19-12-09 16:30:27 - Re: Co sądzicie o obecnym sezonie Plus ligi |
| skra: czestochowa - 0:3 - kryzysik panowie , kryzysik... |
|
|
02-04-10 20:32:39 - Re: Co sądzicie o obecnym sezonie Plus ligi |
| No i znamy półfinalistów Plus Ligi. Niestety bez niespodzianek.. Teraz mam nadzieję na niespodziankę w spotkaniach Skra-Resovia. Tutaj Skierce mógłby się zdarzyć dopiero krysysik :) |
|
|
10-07-10 15:25:35 - Re: Co sądzicie o obecnym sezonie Plus ligi |
| Hmmm........... |
|
|
25-10-11 13:31:43 - Re: Co sądzicie o obecnym sezonie Plus ligi |
| ;-))) tak tak |
Chcesz wziąć udział w dyskusji? Wystarczy, że się zalogujesz na swoje konto, jeśli jego nie posiadasz możesz je utworzyć.